Aplicatii pentru CD-uri si DVD-uri

0

DVD burnerAdesea ne intalnim cu situatii in care ne dorim sa scriem un film pe un CD, ori o intreaga discografie pe un DVD, insa nu stim ce aplicatie sa folosim pentru ca cele mai bune si mai performante aplicatii costa foarte mult. Desigur, daca nu simtim nevoia sa scriem zilnic filme ori muzica pe DVD-uri, la ce alta varianta mai buna ne putem gandi daca nu la descarcarea unei aplicatii free care sa satisfaca strictul necesar? Insa ce aplicatii sa descarcam, daca tot sunt foarte multe si multe dintre ele nu ofera ceea ce promit?

In continuare aveti o lista cu cele mai bune aplicatii pentru scris CD-uri si DVD-uri:

  1. CDBurnerXP – Aceasta aplicatie este gratis si va poate ajuta cu scriera pe CD, DVD, Blu-Ray, cat si HD-DVD. Deasemenea ofera si posibilitatea de a scrie si de a crea arhive ISO. Nu include anunturi de publicitate sau alte inconveniente.  Poate rula cu usurinta pe sisteme de operare precum Windows 2000/XP/2003 Server/Vista/Windows. Daca sunteti interesati, puteti sa downloadati aplicatia de pe site-ul lor principal: http://cdburnerxp.se/en/home.
  2. CloneCD si CloneDVD – desi nu sunt free, acestea pot fi testate prin varinta trial. Ambele sunt aplicatii ce pot copia la o calitatea foarte buna atat filmele cat si muzica ce se afla pe laptopul / calculatorul vostru. De altfel, aceasta aplicatia vine in ajutor si prin faptul ca ajuta la realizarea back-up-urilor.
  3. DVD Shrink – o alta aplicatie extraordinara ce poate fi descarcata fara niciun cost de pe internet. Ignorand numele acestei aplicatii, ce va poate duce in eroare, ea ajuta la copierea filmelor si a melodiilor de pe DVD-uri ori CD-uri, indiferent daca acestea sunt protejate sau nu. Acest software nu incurajeaza incalcarea legii, insa vine in ajutor atunci cand vreti sa transferati pe calculator ori laptop filmul preferat de pe DVD.

Post a Reply