Avand in vedere ca internetul este probabil cea mai rapida si cea mai simpla cale de a face rost de toate informatiile necesare, ar trebui sa avem parte de cea mai buna viteza, altfel nu am mai avea cum sa profitam de toate posibilitatile oferite. Desigur, daca detinem un laptop performant, cu multa memorie RAM, si foarte bine configurat, am ajuta cat de putin viteza de descarcare a fisierelor, insa laptopurile performante sunt scumpe iar memoriile RAM deasemenea. Care sunt deci pasii necesari pentru marirea vitezei internetului fara a scoate bani din buzunar pentru imbunatatiri costisitoare?
Instructiuni pentru a realiza marirea vitezei internetului:
- Primul lucru pe care trebuie sa il intelegeti este ce inseamna o conexiune buna, si o viteza rapida de descarcare. Astfel ca, viteza conexiunii este masurata fie in kilobytes/ secunda (Kbps) sau megabytes/ secunda (Mbps). Majoritatea conexiunilor prin Dial-Up vor oferi o viteza de 56 Kbps, iar una prin cablu, de 20 Mbps. Puteti oricand sa contactati furnizorul de internet pentru a afla viteza curenta.
Un pas important in a realiza marirea vitezei internetului, si care va aduce rezultate rapide, este sa vorbiti cu furnizorul de internet despre posibilitatile de conectare. Astfel ca, daca pana acum ati avut conexiunea la internet facuta prin Dial-Up, atunci ar trebui sa treceti la DSL (Direct Service Line), sau la o conexiune prin cablu. Iar chiar daca sunteti conectati prin cablu, tot ar trebui sa incerati sa vorbiti cu ei, pentru ca sunt sanse ca furnizorii sa aiba disponibil cabluri mai bune.- Un alt pas pe care il puteti urma atunci cand va doriti sa descarcati fisiere de pe interent de dimensiuni mari, este sa inchideti toate programele deschise. Facand asta, laptopul va reusi sa aloce cat mai multe resurese procesarii informatiilor downloadate. Iar daca este cu putinta, incercati sa descarcati fisiere atunci cand sunteti plecati si nu folositi echipamentului.
- Cand vine vorba de marirea vitezei internetului si download-uri, exista un factor important care face diferenta. Acesta este numarul de fisiere care se descarca in acelasi timp. Cu cat mai multe, cu atat viteza scade mai rapid. Daca incercati sa le descarcati pe rand, viteza va creste simtitor.
- Luati in consideratie si ora la care va ganditi sa folositi internetul sau sa descarcati ceva. Daca mai multe persoane folosesc internetul in acelasi timp, lungimea de banda va fi ocupata complet, iar marirea vitezei internetului va fi din ce in ce mai greu de realizat. Astfel ca, este de sugerat sa profitati de intervale de timp precum: 09-12, sau 15-18.
- In final, puteti sa apelati la un software care sa va ajute. Desi sunt foarte multe pe piata, Download Accelerator va pune la dispozitie tot ceea ce aveti nevoie. Astfel ca, acesati site-ul urmator pentru downloadare. Instalati programul si veti avea parte de rezultate imediate.
Observatii:
- Daca intampinati si alte probleme legate de viteza la internet, conexiunea sau probleme legate de laptop, puteti apela la service-ul nostru atat pentru servicii cat si pentru o diagnosticare gratuita.
Amintirile frumoase sunt aşa de multe că ne-ar mai trubei o viaţă să le rememorăm Iar een materie de desene animate, pasiunea copilăriei, nici nu m-am atins de cele clasice (Tom şi Jerry, Popeye, Mickey Mouse etc)