DE CE NOI?

Nu platesti diagnoza primara. La noi clientii platesc doar ce primesc. Totusi, citeste detaliile pentru a intelege perfect mecanismul diagnosticarii electronice avansate.

SATISFACTIE GARANTATA

Nu ne-am facut treaba bine si esti nemultumit de reparatia laptop-ului tau? Iti dam banii inapoi in termen de 24 ore de la receptie si pastrezi reparatia.

ONLINE SERVICE STATUS

Sunam clientii cand avem detalii despre echipamentul lor. Totusi daca ai telefonul inchis, nu poti raspunde sau pur si simplu vrei sa te informezi din 5 in 5 minute, o poti face online, in timp real.

9 LEI TRANSPORTUL

Pentru clientii care isi repara laptop-ul la noi, transportul cu GLS curier rapid costa doar 9 lei, asigurarea in valoare maxima de 700 lei fiind inclusa.

50% REDUCERE LA CURATARE

Incurajam ingrijirea laptop-urilor. Clientii care vin la curatare de doua ori pe an, platesc tot atat cat cei care vin o singura data.

DIAGNOSTICARE IN 3 ZILE

Ne miscam repede. Daca nu iti facem diagnoza primara in 3 zile lucratoare de la receptia echipamentului, platim noi jumatate din pretul reparatiei.

ACOPERIRE NATIONALA

Pentru noi, acoperire nationala inseamna oriunde in Romania: Cluj, Bucuresti, Insula Mare a Brailei sau un satuc uitat de lume. Nu percepem nici un leu in plus pentru transport in aceste zone.

OUTSOURCING | B2B

Servicii de mentenanta pentru firme si institutii, reparatii pentru clientii firmelor de IT care nu au departament propriu de service. Ca sa iti fie mai usor.

OFERTA DE BUY-BACK

Costul reparatiei nu ti se pare rentabil? Lasa la noi laptop-ul defect si primesti un voucher. Mai pui ceva banuti langa el si iti iei alt laptop cu 5 ani garantie