Service Laptop Bucuresti va ofera inca din 2012 servicii de diagnosticare si reparare a laptopurilor sau calculatoarelor indiferent de marca sau defect la preturi fara concurenta. Putem diagnostica si repara orice tip si marca de laptop, suntem direct importatori de componente direct din China, astfel va oferim cel mai bun de pe piata.

Diagnosticare PC / Laptop

Diagnosticarea este unul din cele mai importante procese pentru o reparatie reusita.Echipa noastra de specialisti va pot oferii un diagnostic corect laptopului sau pc-ului. Diagnosticarea initiala ( diagnosticare pe baza simptomelor ) este gratuita si se face pe loc in momentul in care veniti cu echipamentul in service.

Inlocuire Display Laptop

Aveti un laptop cu display-ul spart ? Nici o problema. Avem in stoc majoritatea tipurilor de display-uri fie ele HD sau FHD. Inlocuirea display-ului se face pe loc si dureaza aproximativ 30 minute. Suntem direct importatori din China si va oferim cel mai mic pret.

Curatare Laptop

Curatarea laptopului este un proces important pentru buna functionare a echipamentului si se recomanda odata la 6-12 luni. Curatarea laptopului la nivel profesional reprezinta curatarea sistemului de racire, curatarea si reconditionarea cooler-ului ( daca este nevoie ), inlocuirea pastei termoconductoare. Intreg procesul este executat de tehnicienii nostri cu o experienta vasta in domeniul reparatiilor laptop/pc.

Reparatii Placa de baza

Reparatia unei placi de baza este un proces complex ce necesita diagnosticarea eletronica a placii identificarea componentei defecta si reparatia acesteia. In multe cazuri diagnosticarea placii de baza se face prin reparatia acesteia.Reparatia placii de baza se face in laborator propriu.Sudarea cipurilor video, northbridge, southbridge, se face cu staţie de lipit la inflarosu conform standardelor RoHS.

Reparatii Placa video

Una din cele mai des intalnite probleme a laptopurilor este dezlipirea sau defectarea placii video ( GPU, chip grafic ) Reparatii placa video Laptop ( placa grafica) sau GPU si Reball in laborator propriu. Reparatia placii video statie de lipit la infrarosu conform standardelor RoHS.

Servicii Software

Echipa noastra va ofera servicii software precum Instalare Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10, instalare drivere Drivere si orice alta probleme de tip software. In acelasi timp oferim consultanta in alegerea celui mai bun sistem de operare in functie de configuratia echipamentului.

Va asteptam in una din locatiile noastre

Crangasi

Program de lucru : Luni – Vineri 10 – 18* Sambata 11 – 14
Adresa: Str. Vintila Mihailescu – Numarul 7, Bloc 57, Scara 1, Parter, Sector 6 Bucuresti

Vodafone 0721.049.875
Pentru urgente si inafara programului de lucru Telekom 0763.644.629

Dristor

Program de lucru : Luni – Vineri 10 – 19*
Adresa: Dristor – Mihai Bravu – Str. Răcari – Numarul 14, Bloc 44, Scara 1, Apartament 3, Interfon 03, Sector 3 Bucuresti

Telefon: 0765.941.097 / 031.435.03.90

Echipa Service Laptop Bucuresti

Lăsați un comentariu

Adresa de email nu va fi vizibila pe site. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

stergeTrimite